Клієнти АЗС Shell отримують більше за стандартне обслуговування!

10 April 2023

15 березня весь світ святкував Всесвітній день захисту прав споживачів.

І команда Shell радо приєдналася до цього свята! Піклуючись про ваші потреби та безпеку, ми прагнемо забезпечити вам найкращий досвід від кожного візиту на АЗС Shell!

Для більшості водіїв висока якість пального — це головний критерій під час вибору заправки, а для компанії Shell — першочергове завдання. Кожна крапля пального проходить обов’язкову перевірку на всіх етапах, від поставки до продажу. На будь-якій АЗС нашої мережі ви знайдете відповідні сертифікати якості на стендах. Завітайте до нас і переконайтесь у цьому! Крім того, усі резервуари проходять регулярну чистку, а контроль якості пального гарантується перевіреними поставками від європейських виробників з високими стандартами якості . Зауважимо, на жодній заправці Shell ви не знайдете пального російського походження!

Але наша команда не зупиняється на якості пального. На всіх АЗС ви отримаєте максимальний комфорт і зручність. Під час візиту ви можете насолодитися смачною кавою, перекусити щось смачненьке (Shell Café) або зробити необхідні покупки в магазині Shell. 

Ми дуже цінуємо довіру кожного водія та пасажира, який завітав на АЗС Shell! Тому компанія не лише дотримується всіх законів України по захисту прав споживачів, але й має власні високі стандарти. Щоб ваша довіра й надалі залишалася непохитною.

Адже саме клієнти формують репутацію компанії. Завітайте на будь-яку із 45 000 станцій Shell у 80 країнах світу, і в кожній ви отримаєте обслуговування за найвищими стандартами.

Тож, якщо ви шукаєте надійну заправку з якісним пальним та турботою про клієнтів, обирайте Shell!

Services

All services
Use
Cancel

Пальне

All fuel
Use
Cancel