Представники компанії Shell прийняли участь у заході «День Логіста»!

23 June 2023

8–9 червня відбулась єдина наймасштабніша логістична виставка в Україні — XXVIII День Логіста. Це був значний івент для всіх гравців логістичної галузі, який компанія Shell не могла пропустити.

 

Офлайн заходи дають чудову можливість здобути нові знання, поділитися досвідом та кращими кейсами. Та насамперед — це нагода особисто поспілкуватись, як із постійними клієнтами, так і познайомитись із новими потенційними партнерами, адже за кожною великою компанією стоять саме люди. А ще живе спілкування допомагає краще зрозуміти потреби, актуальні тренди і виклики, з якими стикаються клієнти, і в результаті забезпечити їм найкращі рішення. За дні проведення виставки наша команда активно спілкувалась із відвідувачами, проводила зустрічі й консультації та обговорювала нові реалії в галузі. Раділи кожному новому знайомству так само, як і теплій зустрічі з перевіреними часом партнерами.

 

Ми невпинно працюємо над розвитком і вдосконаленням продуктів і послуг, щоб відповідати високим запитам і вимогам ринку. Участь у «Дні Логіста» є лише одним із прикладів постійної взаємодії з клієнтами й нашим прагненням бути на одній хвилі з вашими потребами.

 

Команда Shell завжди відкрита до нових ідей і можливостей, які випливають із таких подій. З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі та плідну співпрацю!

Services

All services
Use
Cancel

Пальне

All fuel
Use
Cancel