Спекотний вересень у галузі перевезень – зарядилися енергією на наступний рік разом із Shell

24 September 2019

Учасники АсМАПу поганяли на вантажівках, зацінили новенький Ducati та отримали унікальні бізнес-пропозиції від компанії Shell в Одесі – все це відбувалося у вересні на XIХ Міжнародній конференції «Міжнародні автомобільні перевезення – проблеми, шляхи їх вирішення та перспективи розвитку».

Фахівці компанії Shell Retail Ukraine високо цінують партнерів, допомагають у створенні вигідних умов співпраці і завжди готові підтимати високі стандарти галузі перевезень. Для наших клієнтів та учасників міжнародного конгресу ми пропонуємо на таких заходах ексклюзивні умови, дякуємо за співпрацю та будуємо плани на майбутнє.

Вже багато років компанія Shell Retail Ukraine підтримує  конференції наших партнерів, де розглядаються важливі питання та розгортаються гарячі дискусії щодо найбільш актуальних питаннь розвитку автомобільного транспорту та перевезень. Ми розуміємо, які виклики сьогодення стоять перед нашими партнерами, та що потрібно зробити для розвитку економіки держави і тісно пов’язаних з цим міжнародних автомобільних перевезень.

Запрошуємо до нових зустрічей у теплій атмосфері!

Services

All services
Use
Cancel

Пальне

All fuel
Use
Cancel