Вітаємо з Днем Конституції України!

28 June 2023

Вітаємо з Днем Конституції!

Дорогі партнери!

28 червня наша країна відзначає День Конституції України! Цей день символізує міцність та стабільність України, дотримання законності та підтримку демократичних цінностей.

Ми цінуємо та поважаємо конституційні принципи, які лежать в основі нашої держави. Це визначає нашу філософію та підходи до роботи. Чесний та прозорий бізнес, який веде компанія Shell, невпинно працює на користь країни. Тому, заправляючись у мережі Shell, ви також безпосередньо підтримуєте економічний розвиток Батьківщини.

Конституція визначає, що життя, здоров’я і безпека людини є найвищою соціальною цінністю. Створювати безпечне середовище на АЗС Shell для кожного клієнта — одне із наших основних завдань. Впевнено відвідуйте наші станції, адже досвідчені фахівці регулярно перевіряють обладнання, щоб гарантувати вам безпеку на найвищому рівні.

Ми пишаємося тим, що наша мережа АЗС Shell дотримується високих стандартів, не лише щодо безпеки, а й у інших аспектах. Пальне від Shell відповідає всім вимогам та проходить обов’язкові перевірки. Ви завжди отримаєте якісне і привітне обслуговування на будь-якій нашій станції. А якщо схочете щось перекусити — запевняємо, буде смачно!

Відзначаймо День Конституції разом, підтримуючи законність та цінності, які вона втілює! Чекаємо вас на АЗС Shell!

Services

All services
Use
Cancel

Пальне

All fuel
Use
Cancel