Оновлений Shell V-Power вже доступний в мережі АЗС Shell!

25 вересня 2023

Шановні партнери!

 

Зустрічайте новий та покращений Shell V-Power (бензин А-95 та Дизель) в мережі АЗС Shell!


   Для Вашого автопарку, на початку зимового сезону, тепер доступна найкраща власна розробка Shell! Гоночне пальне Shell V-Power, яке постачається для SCUDERIA FERRARI (Скудерія Феррарі), містить щонайменше 99% тих самих типів компонентів, що й бензин Shell V-Power для автомобільних доріг.

   Адже, Shell – це понад 100 років паливних інновацій. Наша науково-дослідницька мережа по всьому світу та 150 досвідчених науковців розробляють унікальні формули пального, що допомагають робити кожну подорож наших клієнтів приємною та надають впевненості на дорозі.

Чим же нове пальне відрізняється від попереднього покоління?

   Оновлений Shell V-Power допомагає видаляти до 100% відкладень, які знижують продуктивність та допомагає запобігати їх подальшому накопиченню у найважливіших частинах двигуна (паливних форсункахта впускних клапанах).
Також, новий Shell V-Power:
• допомагає покращити економне споживання пального та забезпечує відмінний захист від корозії згідно галузевого стандарту АСТМ Д665.
• Дизельне пальне Shell V-Power допомагає захистити систему контролю викидів Вашого автомобіля.
• Shell V-Power надає більше потужності та прискорення, що підтверджується власними тестами Shell у відповідності до галузевих стандартів.

Мережа АЗС Shell пропонує Вам переконатися в перевагах використання Shell V-Power вже сьогодні!

Дякуємо, що Ви з нами!

Сервіси

Всі сервіси
Застосувати
Скасувати

Пальне

Все пальне
Застосувати
Скасувати