Відкриття АЗС в Київській області (Броварський р-н, селище Велика Димерка) після реконструкції!

01 лютого 2024

Шановні партнери!


Ми раді проінформувати вас, що цього тижня реконструйована АЗС Shell UA_R4048 у селищі Велика Димерка, що в Броварському районі Київської області відчинена!

До продажу доступно бензини А-95, V-Power 95 та нашу новинку V-Power Racing 100, дизельне пальне та V-Power Diesel. А ще - газ Power Gas, двопістолетна роздавальна колонка якого знаходиться під загальним навісом. Незабаром на АЗС з’явиться і додаток до дизельного пального AdBlue.

Водії електромобілів мають змогу зарядити свої автівки на зарядній станції, що підключена до екосистеми нашого партнеру Yasno. Дана станція оснащена роз’ємом Type 2 (AC) та має потужність 22 кВт.

На АЗС на клієнтів чекає широкий вибір напоїв, продуктів харчування, зокрема продукції Shell Café та товарів для авто чи подорожей. Є і затишна посадкова зона з м’якими диванами, кава машина, що розташована на острівці самообслуговування, простора та світла тераса.
АЗС отримала оновлене планування - більш просторне та зручне для відвідувачів.

Всі ці особливості АЗС підсилені професіоналізмом та привітністю її співробітників і створюють вдалі моменти, заради яких варто зупинитись!

Нагадуємо Вам, що клієнти з карткою Shell Card мають  приємні знижки на фаст-фуд та гарячі напої!

Локація: Київська обл., Броварський р., сщ/рада Великодимерська, автодорога Київ-Чернігів-Нові Яриловичі 41 км.

Сервіси

Всі сервіси
Застосувати
Скасувати

Пальне

Все пальне
Застосувати
Скасувати